Pomoc při vytvoření tabulky velikostí hlav a rukou

Nedávno se na mě obrátila Andrea Laca (autorka blogu Prskavkina Dielnička) s dotazem o pomoc při vytvoření tabulky velikostí hlav a rukou pro všechny, kteří háčkují nebo pletou. Jelikož se mě čas od času někdo z Vás v komentářích na tyto údaje ptá, a já Vám bohužel neumím poradit, zkuste prosím Andree pomoci při vytvoření tabulky mír.

Andrea založila nový zajímavý web pro háčkařky a pletařky  www.klbkoviny.sk, který se pomalu začíná plnit návody zdarma. Andrea chce vytvořit tabulku více rozměrů než jen obvod hlavy a její výška. A protože chce být co nejpřesnější, potřebuje poměřit co nejvíce hlav a rukou. Pokud si tedy najdete čas, poměřte sebe či své ratolesti dle následujícího dotazníku: http://www.klbkoviny.sk/klbkoviny/79-rozmery-hlavy-ruk

Tabulka bude dostupná pro všechny registrované uživatele Klubkovin zdarma.

Přidejte se do průzkumu, pomůže všem, kdo háčkují pro ještě nenarozená miminka či vytváří dárek a nemají šanci si obdarovaného změřit.

Komentáře

  1. Ďakujem za pomoc všetkým, veľmi by nám to všetkým pomohlo! Momentálne mi najviac chýbajú údaje pre vekové kategórie od 0-3 rokov ..Viem, že sa to zdá byť strašne veľa merania, ale pomerala som už pár detí škôlkárskeho a školského veku a bola to celkom zábava.. v okolí však nemám bábätká teraz, takže s týmto potrebujem naozaj pomôcť.
    Ostatné vekové kategórie mi pomôžu tiež, veď čím viac vstupných údajov, tým bude tabuľka presnejšia, takže prosím, prosím, merajte sa! :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Líbil se vám článek? Máte připomínky? V tom případě přidejte k záznamu komentář..

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak ukončit háčkování, aby to nebylo poznat

Základní postup pro vytvoření čepičky

Pojďme uplést čepici (návod) / Let's knit a hat (tutorial)